Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

P. – NEVINA DJEČICA, mučenici
U. – Sv. Toma Becket, biskup i mučenik
S. – Bl. Margarita Colonna, redovnica
Č. – Sv. Silvestar I., papa, ZAHVALA, STARA GODINA
P. – SVETA MARIJA BOGORODICA
S. – Sv. Bazilije Veliki i Grgur Nazijanski, biskupi i crkveni naučitelji

Sljedeća nedjelja je DRUGA NEDJELJA PO BOŽIĆU.

1. U četvrtak, 31. prosinca je Stara Godina. Misa Zahvalnica je u 18.00 sati.
2. U petak, 1. siječnja 2021. je Nova godina i svetkovina SVETE MARIJE BOGORODICE. Svete mise su po nedjeljnom rasporedu: u 7, 9, 11, i 18 sati.
3. Kako se božićni pohod i blagoslov obitelji odgađa. Pozivamo vjernike na molitvu i svetu misu. Svete mise će se odvijati u crkvi prema rasporedu koji je već istiskan za blagoslov obitelji i kuća. Toga dana kada je na rasporedu Vaša ulica doći ćete na sv. misu u 18.00 sati. Slaviti ćemo svaki dan svetu misu za obitelji iz tih ulica, moliti za sve Vaše potrebe, za pokojne i žive članove Vaših obitelji. Na kraju svete mise možete uzeti župne kalendare, naljepnicu za blagoslov te sličice za djecu. U vaše molitve preporučiti ćemo sve one koji trpe od ove teške bolesti COVID 19, osobito umiruće, naše liječnike, medicinsko i bolničko osoblje, kao i one koji se teško nose s ovom situacijom pandemije. Budimo jedni drugima molitvena podrška i blizina! Uzmite letak sa rasporedom sv. misa po ulicama, na stoliću za tisak, a također je letak stavljen u listu Zvona. Možete obavijestiti i druge.
4. Betlehemsko svjetlo mira došlo je u našu župu i možete ga ponijeti u svoje domove. Prilagođeni lampioni i fenjeri se mogu nabaviti u suvenirnici. Ponesimo Betlehemsko svjetlo u svoje domove sa željom da se ispred njega u svojim obiteljima pomolimo te da nam donese mir i blagostanje.
5.Župni ured radi po redovnom rasporedu, ujutro od 9-10 sati i poslijepodne od 16.30-17.30 sati.
6. U suvenirnici, na izlazu iz crkve možete nabaviti naše župne kalendare za narednu 2021. godinu, monografiju, medalju, čestitke, kipove sv. Antuna i dr.
7. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.
8. Tisak: Božićna ZVONA – naš župni list (sa rasporedom sv. misa po ulicama), Glas Koncila, MAK, letak sa rasporedom sv. misa po ulicama i ostali glasnici…