Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Elizej
• U. – Sv. Vid
• S. – Sv. Aurelijan
• Č. – Sv. Albert
• P. – Sv. Gervazije i Protazije
• S. – Sv. Romuald

Sljedeća nedjelja je 12. NEDJELJA KROZ GODINU.

1. Dragi vjernici, danas na svetkovinu sv. Antuna Padovanskog Vašoj obitelji i Vašim dragim gostima želimo radostan blagdan našeg nebeskog zaštitnika sv. Antuna Padovanskog.
U 11 sati svetu misu i procesiju s kipom sv. Antuna Padovanskog ulicama grada Čakovca predvodi mons. Giorgio Lingua, apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj
(uz izravan prijenos na Laudato TV i VTV Varaždinskoj televiziji)
U 17 sati je Blagoslov djece i ljiljana. Poslije toga je III. Susret duhovnog dječjeg stvaralaštva „CVJETIĆI SVETOG ANTUNA“. Svečana dodjela nagrada i priznanja. Pozivamo svu djecu koja su se trudila te poslala svoj rad da dođu po nagradu. Sva djeca biti će nagrađena. Rezultati natječaja objavljeni su na web i Fb stranici naše župe.
U 20,oo sati ispred crkve je Kulturno-umjetnički program i druženje te nastup DIXIELAND BAND ČAKOVEC.
Svi događaji će se događati u skladu s epidemiološkim preporukama i uputa Zavoda za javno zdravstvo RH.
2. Danas je druga nedjelja u mjesecu. Današnji milodar namjenjujemo za Fond solidarnosti za potrebe financiranje obnove u potresu oštećenih naših franjevačkih samostana. Na izlazu iz crkve možete ostaviti svoj dobrovoljni prilog. Hvala Vam na Vašoj dobroti.
3. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.
4. Tisak: Glas Koncila, ZVONA i ostali glasnici…
U župnom uredu možete uzeti molitvenik naše župe sv. Antuna Padovanskog po cijeni od 50 KN.