Na večernjoj svetoj misi, 15. studenog 2019. godine u crkvi sv. Antuna Padovanskog bračni supružnici Irena i Drago Sedlar zahvalili su Bogu za svojih 40 GODINA BRAKA!

Za same slavljenike i sve prisutne posebno je bio lijepi prizor vidjeti tri njihova sina za oltarom: fra Josipa koji je predvodio sv. misu, fra Davida – đakon koji je održao propovijed tj. prelijepi govor svojim roditeljima i trećeg sina Benjamina koji je ministrirao uz župnika i svoju braću.

U klupi blizu oltara sjedili su lijepi, radosni i svečani naši Irena i Drago zajedno s ostatkom svoje lijepe i velike obitelji,  zahvaljujući Bogu za sve bogate godine zajedništva, za krasnih devetero djece, za sve što su kroz život izdržali, za ljubav koja ih čvrsto povezuje svih ovih 40 godina i za sve blagoslove kojima je Bog natapao i natapa  njihov život!

Što drugo reći: dragi naši Sedlari, zahvaljujte Bogu i radujte se, jer ste blagoslovljeni i obogaćeni neprolaznim blagom.  Ljubav koju ste obnovili svojim odlaskom na originalni bračni susret donijela je obilne plodove – vašom voljom, upornošću, sebedarjem i Božjim blagoslovom. Širite tu ljubav i dalje, i dijelite svima koji vas trebaju – u obitelji, vašoj zajednici, župi i izvan nje. Volimo vas i još jednom od srca čestitamo!

T: Snježana Cindrić