Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Serafin, redovnik
• U. – Sv. Eduard
• S. – Sv. Kalist, papa i mučenik
• Č. – Sv. Terezija Avilska, djevica i crkvena naučiteljica
• P. – Sv. Margareta Marija Alacoque, djevica
• S. – Sv. Ignacije Antiohijski, biskup i mučenik

Sljedeća nedjelja je 29. NEDJELJA KROZ GODINU – MISIJSKA NEDJELJA.

1. Danas je DAN ZAHVALE ZA BOŽJA DOBROČINSTVA („Dan kruha“). Na svetim misama zahvaliti ćemo Bogu za plodove zemlje i ljudskog rada.
2. Sutra, u ponedjeljak 12. listopada je sjednica Župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća u 19.30 sati. Molili bi vijećnike da uzmu pozivnice u sakristiji.
3. U utorak, 13. listopada je susret Biblijske liturgijske zajednice u 19.30 sati. Molili bi sve čitače i župne animatore da se odazovu na susret. Također, pozivamo da se vjernici uključe u rad naše župne zajednice.
4. U srijedu, 14. listopada je susret Župnoga Caritasa u 19.30 sati. Molio bi sve volontere Caritasa da se odazovu susretu te onima koje se žele uključiti u rad našega Caritasa.
5. Sljedeća nedjelja je MISIJSKA NEDJELJA I SVJETSKI DAN MISIJA. Moliti ćemo i darovati po svojim mogućnostima za misije i naše misionare.
6. Caritas Varaždinske biskupije Vas poziva da kupnjom lampaša za grobove pokojnih (10 KN) činite dobro onima kojima je Vaša pomoć najpotrebnija. Ova Caritasova akcija se zove „OVA SVIJEĆA GORI DUŽE“, a pri tom pomažete Caritasovoj pučkoj kuhinji, potrebama invalidne djece, Caritasovoj ljekarni, invalidnim osobama o kojima se skrbi Caritas. Možete ih uzeti na izlazu iz crkve u našoj trgovini.
7. Listopadske pobožnosti su uz večernju misu. Molitva krunice je u 18.20 sati, a sveta misa u 19 sati.
8. Pozivamo sve vjernike, koji osjećaju poziv da žive po primjeru svetog Franje u franjevačkoj svjetovnoj duhovnosti, da se pridruže našem Mjesnom bratstvu Franjevačkog svjetovnog Reda (FSR).
9. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.
10. Tisak: ZVONA, Glas Koncila i ostali glasnici…