1. Slavimo Božić, blagdan Božje ljubavi, Božjega silaska među nas, blagdan radosne nade i života, blagdan malenoga Djeteta i poniznoga Boga, blagdan obitelji i mira. Božić je blagdan kada mislimo na malene, nejake, slabe prognane, napuštene i sve one koji su potrebni naše pomoći i ljubavi. Budimo zato u srcu uvijek spremni činiti dobro jedni drugima. Neka se i u našemu srcu i po našemu srcu očituje dobrostivost Boga našoj braći i sestrama. Neka ovaj Isusov rođendan donese mir: mir svim ljudima. Čestit vam Božić i božićni blagdani! To Vam žele fra Stanko i fra Tomislav.
2. Poslije podne u 17,oo sati je BLAGOSLOV MALENIH PRED JASLICAMA.
3. Sutra, u subotu, 26. prosinca je blagdan sv. Stjepana Prvomučenika. Svete mise su kao nedjeljom. Blagoslov obitelji se odgađa.
4. Kako se božićni pohod i blagoslov obitelji odgađa. Pozivamo vjernike na molitvu i svetu misu. Svete mise će se odvijati u crkvi prema rasporedu koji je već istiskan za blagoslov obitelji i kuća. Toga dana kada je na rasporedu Vaša ulica doći ćete na sv. misu u 18.00 sati. Slaviti ćemo svaki dan svetu misu za obitelji iz tih ulica, moliti za sve Vaše potrebe, za pokojne i žive članove Vaših obitelji. Na kraju svete mise možete uzeti župne kalendare, naljepnicu za blagoslov te sličice za djecu. U vaše molitve preporučiti ćemo sve one koji trpe od ove teške bolesti COVID 19, osobito umiruće, naše liječnike, medicinsko i bolničko osoblje, kao i one koji se teško nose s ovom situacijom pandemije. Budimo jedni drugima molitvena podrška i blizina! Uzmite letak sa rasporedom sv. misa po ulicama, na stoliću za tisak, a također je letak stavljen u listu Zvona. Možete obavijestiti i druge.
5. Betlehemsko svjetlo mira došlo je u našu župu i možete ga ponijeti u svoje domove. Prilagođeni lampioni i fenjeri se mogu nabaviti u suvenirnici. Ponesimo Betlehemsko svjetlo u svoje domove sa željom da se ispred njega u svojim obiteljima pomolimo te da nam donese mir i blagostanje.
6. Župni ured radi po redovnom rasporedu, ujutro od 9-10 sati i poslijepodne od 16.30-17.30 sati.
7.U suvenirnici, na izlazu iz crkve možete nabaviti naše župne kalendare za narednu 2021. godinu, monografiju, medalju, čestitke, kipove sv. Antuna i dr.
8. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.