5. VAZMENA NEDJELJA
15. svibnja 2022.

Peta vazmena nedjelja. U 11 SATI JE SLAVLJE PRVE SVETE PRIČESTI. Svete mise su 7 sati, 9 sati i 11 sati.

Prvopričesnici imaju svoj susret u četvrtak prema redovitom rasporedu te podjelu fotografija i uspomena na prvu svetu pričest.

Ovog tjedna neće biti biblijskog sata i euharistijskog klanjanja.

U utorak je pobožnost 13 utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom u 18.30 sati. Kod oltara sv. Antuna možete upisati nakane na koje želite da se moli na pobožnosti.

U Ludbregu 21. i 22. svibnja ove godine održava se Četvrti nacionalni susret katoličkih obitelji. U subotu, na prostoru Zavjetne kapele održat će se večernji duhovni program s početkom u 18 sati. Nekoliko minuta prije 18 sati iz dvorca Batthany krenut će procesija biskupa i svećenika i predstavničkih obitelji prema prostoru Zavjetne kapele. Pridružite se toj procesiji i programu koji slijedi. Večernji program sastojat će se od službe svjetla, obiteljsko svjedočanstvo. Uslijedit će sadnja „stabla sjećanja“ i pobožnost čašćenja Predragocjene Krvi Kristove, a prigodni nagovor uputit će mons. Mate Uzinić,

U nedjelju, 22. svibnja na prostoru Zavjetne kapele u 10 sati započet će priprava za euharistijsko slavlje, a središnje euharistijsko slavlje bit će u 11 sati. U 10.45 sati krenut će procesija biskupa i svećenika od župne crkve Presvetog Trojstva.

Slijedeća nedjelja je Šesta Vazmena nedjelja. Svete mise su 7 i 9 sati. Zbog najavljenog susreta u Ludbregu, odredbom biskupa, nema svete mise u 11 sati, nego smo pozvani doći na susret.

Zahvaljujemo što svojim obiteljskim darom pomažete našu župu i samostan.

Preporučam Vam katolički Tisak: Novi br. Glas Koncila.