Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

P. – Sv. Petar Kanizije
U. – Sv. Francisca Cabrini
S. – Sv. Ivan Kentski
Č. – BADNJAK, Adam i Eva
P. – ROĐENJE GOSPODINOVO – BOŽIĆ
S. – SV. STJEPAN PRVOMUČENIK

Sljedeća nedjelja je SVETA OBITELJ ISUSA, MARIJE I JOSIPA.

1. U četvrtak, 24. prosinca, na Badnju noć POLNOĆKE su:
– u 18 sati: DJEČJA POLNOĆKA.
– u 20 sati: MISA POLNOĆKA.
2. U petak, 25. prosinca je BOŽIĆ – ROĐENJE GOSPODINA NAŠEGA ISUSA KRISTA. Mise su po nedjeljnom rasporedu. Poslije podne u 17 sati je BLAGOSLOV MALENIH PRED JASLICAMA.
3. U subotu, 26. prosinca je blagdan sv. Stjepana Prvomučenika. Svete mise su kao nedjeljom. Blagoslov obitelji se odgađa.
4. Kako se božićni pohod i blagoslov obitelji odgađa. Pozivamo vjernike na molitvu i svetu misu. Svete mise će se odvijati u crkvi prema rasporedu koji je već istiskan za blagoslov obitelji i kuća. Toga dana kada je na rasporedu Vaša ulica doći ćete na sv. misu u 18.00 sati. Slaviti ćemo svaki dan svetu misu za obitelji iz tih ulica, moliti za sve Vaše potrebe, za pokojne i žive članove Vaših obitelji. Na kraju svete mise možete uzeti župne kalendare, naljepnicu za blagoslov te sličice za djecu. U vaše molitve preporučiti ćemo sve one koji trpe od ove teške bolesti COVID 19, osobito umiruće, naše liječnike, medicinsko i bolničko osoblje, kao i one koji se teško nose s ovom situacijom pandemije. Budimo jedni drugima molitvena podrška i blizina! Uzmite letak sa rasporedom sv. misa po ulicama, na stoliću za tisak, a također je letak stavljen u listu Zvona. Možete obavijestiti i druge.
5. Betlehemsko svjetlo mira došlo je u našu župu i možete ga ponijeti u svoje domove. Ponesimo Betlehemsko svjetlo u svoje domove sa željom da se ispred njega u svojim obiteljima pomolimo te da nam donese mir i blagostanje.
6. Župni ured radi po redovnom rasporedu, ujutro od 9-10 sati i poslijepodne od 16.30-17.30 sati.
7. U suvenirnici, na izlazu iz crkve možete nabaviti naše župne kalendare za narednu 2021. godinu, monografiju, medalju, čestitke, kipove sv. Antuna i dr.
8. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.
9. Tisak: Božićna ZVONA – naš župni list (sa rasporedom sv. misa po ulicama), Glas Koncila, MAK, letak sa rasporedom sv. misa po ulicama i ostali glasnici…