Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

P. – Sv. Ivan od Križa, prezbiter i crkveni naučitelj
U. – Bl. Marija, Jula i susestre, djevice i Drinske mučenice
S. – Sv. Adela
Č. – Sv. Lazar
P. – Sv. Gracijan
S. – Bl. Urban V., papa

Sljedeća nedjelja je ČETVRTA NEDJELJA DOŠAŠĆA.

1. Danas je Nedjelja Caritasa. Skupljaju se prilozi za potrebne i siromašne. To je prigoda da svojim milodarima pomognemo u svojim mogućnostima naš župni, biskupijski i nacionalni Caritas i pokažemo zajedništvo s našim obiteljima koje trpe razne oskudice. Svoj dar možete dati na izlazu iz crkve. Hvala Vam na Vašoj dobroti.
2. Kroz vrijeme došašća mise zornice su u 6.00 sati, svakim danom, osim nedjelje. Sljedeće subote, 19. prosinca 2020., uvečer u 18.00 sati je pred našom crkvom paljenje ČETVRTE svijeće na adventskom vijencu.
3. SLAVLJE SAKRAMENTA ISPOVIJEDI. Velike Božićne ispovijedi neće biti. Potičemo sve vjernike da se ispovijede u vremenu priprave za Božić. Ispovijedamo svaki dan za vrijeme misa, za vrijeme zornice u 6.00 sati te večernje mise u 18.00 sati. Nedjeljom ispovijedamo za vrijeme svake mise. Ispovijedite se te radosna srca dočekajte blagdan Božić.
4. POBOŽNOST U ČAST SV. ANTUNU PADOVANSKOM. Svaki utorak, od 16.00 sati ćemo svečano stavljati relikvijar – močnik sv. Antuna gdje možete doći na osobnu molitvu.
30 minuta prije sv. mise slijedi molitva i na kraju blagoslov s moćima sv. Antuna.
Pozivamo vas da svoje molitve napišete na papirić te ostavite u košaricu na oltaru sv. Antuna koje ćemo prikazivati svakoga utorka. Molimo, zahvalimo, zavjetujmo se i zagovorimo sv. Antunu.
5. EUHARISTIJSKO KLANJANJE. Četvrtkom, od 16.00 sati ćemo staviti na glavni oltar Presveti Oltarski Sakrament gdje možete doći na osobnu molitvu.
6. U suvenirnici, na izlazu iz crkve možete nabaviti naše župne kalendare za narednu 2021. godinu, monografiju, medalju, čestitke, kipove sv. Antuna i dr.
7. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.
8. Tisak: ZVONA, Glas Koncila i ostali glasnici…