Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – SV. MATEJ, apostol i evanđelist
• U. – Sv. Mauricije
• S. – Sv. Pio iz Pietrelcine, prezbiter
• Č. – Sv. Pacifik
• P. – Sv. Nikola von Flue
• S. – Sv. Kuzma i Damjan, Liturgija kvatri

Sljedeća nedjelja je 26. NEDJELJA KROZ GODINU.

1. Ovaj tjedan je jesenski kvatreni tjedan u kojem su vjernici pozvani na intenzivniju molitvu i djela pokore i ljubavi. Tjedan je posvećen molitvi za svećenička i redovnička zvanja te za kršćansku izgradnju mladeži.
2. U srijedu, 23. rujna 2020. poslije večernje svete mise u 19.30 sati je roditeljski susret za roditelje krizmanika i prvopričesnika.
3. U župnom uredu možete nabaviti monografiju i medalju župe. Medalje su izrađene u maloj ediciji od 100 komada prigodom 20. obljetnice naše Župe. Promičite pobožnost prema sv. Antunu, kupite kao poklon…
4. Jesenska kampanja inicijative „40 dana za život“ započinje u srijedu 23. 9. i završava 1. 11., a bdije se ispred Županijske bolnice Čakovec. Sljedeću nedjelju 27. 9. u 16 sati održati će se tribina na temu “Iscjeljenje očeva srca” u dvorištu samostana sv. Nikole.
5. Pozivamo sve vjernike, koji osjećaju poziv da žive po primjeru svetog Franje u franjevačkoj svjetovnoj duhovnosti, da se pridruže našem Mjesnom bratstvu Franjevačkog svjetovnog Reda (FSR). Više informacija možete dobiti u župnom uredu ili naših članova.
6. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.
7. Tisak: nova ZVONA, Glas Koncila i ostali glasnici…