Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

P. – Bl. Anđela Folinjska, redovnica
U. – Sv. Sinkletika
S. – BOGOJAVLJENJE ILI SVETA TRI KRALJA
Č. – Sv. Karlo Secijski, redovnik
P. – Gospa od Brze Pomoći
S. – Sv. Julijan i Bazilisa

Sljedeća nedjelja je blagdan KRŠTENJE GOSPODINOVO.

1. Sretna i blagoslovljena Nova 2021. godina.
2. Danas je prva nedjelja u mjesecu siječnju. Molimo za duhovna zvanja.
3. Počeli smo skupljati novčane priloge za stradale u potresu. Naša braća franjevci djeluju u 5 župa u Sisačkoj biskupiji koja su stradala u ovome potresu. U Petrinji, Hrastovici, Čuntiću Hrvatskoj Kostajnici i Donjim Kukuruzarima. Oni znaju najbolje kome treba pomoći. Sada želimo najkonkretnije pomoći novčanim sredstvima.
Svoj prilog možete donijeti u župni ured ili ostaviti na izlazu iz crkve. Hvala Vam na vašoj dobroti.
4. U utorak, 5. siječnja 2021., uoči Sv. Tri Kralja, uz večernju misu u 18.00 sati biti će blagoslov vode.
5. U srijedu, 6. siječnja je BOGOJAVLJENJE ili SVETA TRI KRALJA. Svete mise su nedjeljnim rasporedom: u 7, 9, 11 i 18 sati.
6. Kako se božićni pohod i blagoslov obitelji odgađa. Pozivamo vjernike na molitvu i svetu misu. Svete mise će se odvijati u crkvi prema rasporedu koji je već istiskan za blagoslov obitelji i kuća. Toga dana kada je na rasporedu Vaša ulica doći ćete na sv. misu u 18.00 sati. Slaviti ćemo svaki dan svetu misu za obitelji iz tih ulica, moliti za sve Vaše potrebe, za pokojne i žive članove Vaših obitelji.
7. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.
8. Tisak: Božićna ZVONA – naš župni list (sa rasporedom sv. misa po ulicama), Glas Koncila, MAK, letak sa rasporedom sv. misa po ulicama i ostali glasnici…